Estetica dentara

Estetica dentara se naste din dorinta oamenilor de a avea un zambet sanatos si stralucitor.

Un nivel ridicat de experienta in estetica dentara ne permite sa oferim o gama larga de optiuni, de la mici corectii pana la oferirea unui zambet complet nou pacientilor nostri.

Zambetul este primul descoperit in relatiile interumane si din acest motiv impactul psihosocial este cel mai important.

Va oferim diferite tipuri de tratamente in cadrul clinicii Family Dental Clinic pentru a realiza zambetul mult dorit:

Albirea dentara

Utilizam tehnici inovative precum Philips Zoom, cel mai bun tratament de albire a dintilor pentru cei care vor rezultate spectaculoase, imediat. Cu ajutorul acestuia poti obtine un zambet cu pana la 8 nuante mai alb in numai de 45 minute, eliminand petele de alimente si bauturi, imbatranirea si chiar decolorarea provocata de anumite tipuri de medicamente.

Vei cobori de pe scaunul stomatologic cu un zambet instantaneu mai luminos si mai increzator.

estetica dentara
Fatetele dentare

Fatetele dentare pot fi o metoda excelenta pentru a realiza o schimbare estetica majora a zambetului. Spre deosebire de coroanele dentare, fatetele dentare acopera doar partea vizibila a dintilor si sunt la fel de subtiri ca o lentila de contact.

Coroane sau punti dentare integral fizionomice

Acestea au avantajul de a oferi cel mai bun rezultat estetic, fiind fabricate exclusiv din ceramica pe suport din zirconiu. Se elimina astfel orice metal vizibil, posibile alergii si de asemenea, sunt mult mai confortabile. Rezultatul este o restaurare foarte rezistenta, fara metale, capabila sa reziste la forte masticatorii mari.

Gingivectomie

Gingiile joaca un rol foarte important in estetica dentara, iar o proportie corecta este ideala pentru a ne bucura de un zambet perfect.

Implanturile dentare

Implanturile dentare implica nu numai o inlocuire a dintilor pierduti, dar este, de asemenea, un tratament care asigura un viitor mai bun si o calitate superioara a vietii.  Inlocuirea dintilor este esentiala in estetica dentara.

Ortodontia

Dintii malpozitionati influenteaza aspectul pacientilor.  Alinierea dentara este esentiala pentru un aspect armonios. 

Oferim diferite tipuri de tratamente ortodontice pentru a le putea adapta nevoilor fiecarui pacient.

Vrei sa te programezi?